Ion Cristoiu: Ciolacu vrea să-şi securizeze postul de preşedinte la congresul PSD

  • PSD se va reuni la 24 august într-un congres ordinar pentru a-şi alege o nouă conducere şi a-şi desemna candidatul pentru Preşedinţia României
  • Marcel Ciolacu a anunţat că vrea să candideze pentru un nou mandat la şefia PSD, dar a amânat anunţul privind candidatura la Preşedinţia României
  • Publicistul Ion Cristoiu spune că Marcel Ciolacu vrea să-şi securizeze postul de preşedinte al PSD, iar până atunci va crea un moment de aşteptare privind candidatura sa la alegerile prezidenţiale
Urmărește
263 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu: Ciolacu vrea să-şi securizeze postul de preşedinte la congresul PSD

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că liderul PSD, Marcel Ciolacu, va încerca la congresul partidului din 24 august să-şi securizeze postul de preşedinte al social-democraţilor, iar până atunci va crea un moment de aşteptare privind candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

“Congresul PSD este mai important pentru Marcel Ciolacu chiar decât prezidenţialele. În România a fi şef de partid e mai important decât a fi preşedinte, cu atât mai mult cât eşti şeful PSD (...) El va încerca la acest congres, şi va reuşi, să-şi asigure postul (...) potrivit unei iluzii a tuturor şefilor din istoria omenirii, crede că dacă echipa va fi alcătuită din tipi care se uită duios la el, nu-i va lua gâtul. Istoria ne arată că nu are cum. Tocmai ăla care se uita duios la tine îşi ia gâtul”, a afirmat publicistul luni seara, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

În opinia sa, Marcel Ciolacu vrea ca anunţul candidaturii la Preşedinţia României să fie un moment mediatic ieşit din comun.

“Nu avea cum să-şi anunţe candidatura (vineri, la Consiliul Politic Naţional al PSD). Cei care au scris habar nu au de bătălia politică. O asemenea chestie nu se consumă într-un consiliu. Dacă el anunţa acum în consiliu, se dezumfla. Ca şi Ciucă. Ciucă creează aşteptare cu cartea, Ciolacu cu candidatura (...) El are nevoie de crearea momentului de aşteptare. Şi vrea ca momentul în care anunţă să fie unul mediatic ieşit din comun”, a mai spus publicistul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici