Ionuţ Stroe: Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală. PNL se opune ferm

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, deputatul Ionuţ Stroe, spune să a creşte taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e „o cumplită greşeală”, iar PNL se opune ferm.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stroe: Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală. PNL se opune ferm

„Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală, iar PNL se opune ferm. Într-o economie ca a noastră, discutarea unui impozit progresiv în campanie este echivalentă cu condamnarea României la stagnare economică”, scrie pe Facebook Ionuţ Stroe.

Economiile emergente din Europa, susţine el, aplică cu succes cota unică, pentru că „acest model s-a dovedit a fi singura măsură eficientă care sprijină dezvoltarea şi creşterea economică”.

„Avem nevoie de politici care să încurajeze investiţiile şi să stimuleze antreprenoriatul, nu de experimente fiscale care ne-ar putea trage înapoi”, încheie Stroe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici