Ironii la adresa PNL de la PSD: tricou cu un fluture care zboară şi mesajul Make Suceava Great Again

  • Social democraţii au fost ironici cu partenerii de coaliţie de la PNL.
  • Ei au prezentat un tricou pe care erau inscripţionate un fluture care zboară şi mesajul Make Suceava Great Again.
  • Ironia face referire la liderul PNL Gheorghe Flutur care a pierdut alegerile locale în Suceava.
Urmărește
670 afișări
Imaginea articolului Ironii la adresa PNL de la PSD: tricou cu un fluture care zboară şi mesajul Make Suceava Great Again

Social democraţii au prezentat tricoul vineri, înainte de reuniunuea liderilor PSD din localitatea braşoveană Sâmbăta de Sus. Pe tricoul alb erau inscripţionate cu roşu un fluture care zboară şi mesajul Make Suceava Great Again.

Tricoul a fost îmbrăcat de Gheorghe Şoldan, reprezentantul PSD care a câştigat alegerile pentru Consiliul Judeţean Suceava. Acesta a fost întrebat despre candidatul pe care partidul săi îl va susţine la alegerile prezidenţiale.

„Cu siguranţă trebuie să avem candidat pentru că am câştigat alegerile locale detaşat. Voi susţine un social-democrat”, a spus noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Liberalul Gheorghe Flutur a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava la alegerile de duminică. El a fost învins de social democratul Gheorghe Şoldan.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, PSD ar vrea o alianţă cu PNL în care candidatul unic să fie social-democrat. Liberalii, însă, au respins varianta şi au anunţat că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici