Kamala Harris spune că nu ar negocia cu Putin încetarea războiului fără participarea Ucrainei

Vicepreşedintele Statelor Unite Kamala Harris a declarat într-un interviu pentru CBS că nu s-ar întâlni cu Putin pentru a negocia încetarea războiului fără participarea Ucrainei.

Urmărește
338 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris spune că nu ar negocia cu Putin încetarea războiului fără participarea Ucrainei

Kamala Harris spune că nu ar negocia cu Putin încetarea războiului fără participarea Ucrainei

Întrebată cum arată succesul atunci când vine vorba de încheierea războiului din Ucraina, vicepreşedintele spune că orice discuţii trebuie să implice ţara asediată.

„Nu va exista niciun succes în încheierea acestui război fără participarea Ucrainei şi a Cartei ONU”, spune Kamala Harris, potrivit BBC.

Întrebată, de asemenea, dacă s-ar întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin pentru a negocia o soluţie la război, ea a răspuns: „Nu bilateral, fără Ucraina, nu”.

„Ucraina trebuie să aibă un cuvânt de spus cu privire la viitorul Ucrainei”, a adăugat candidata democrată la alegerile prezidenţiale din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici