Kelemen: Coaliţia nu este vaca nebună a României şi nu doreşte altceva decât îmbunătăţirea situaţiei

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că Uniunea va propune, în toamnă, un set de măsuri care să ducă la o creştere economică de doi sau trei la sută, spunând, referitor la coaliţie, că "nu este vaca nebună a României" şi că doreşte doar "îmbunătăţirea situaţiei".

400 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Coaliţia nu este vaca nebună a României şi nu doreşte altceva decât îmbunătăţirea situaţiei

Kelemen: Coaliţia nu este vaca nebună a României şi nu doreşte altceva decât îmbunătăţirea situaţiei (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Kelemen Hunor a afirmat, la Tabăra "Tineretul şi Uniunea Europeană" de la Izvorul Mureşului (Harghita), că măsurile pe care le va propune UDMR în toamnă sunt menite să păstreze echilibrul bugetar şi să aducă o creştere economică de doi-trei la sută.

"Coaliţia nu este vaca nebună a României şi nu doreşte altceva decât îmbunătăţirea situaţiei. Sigur că vor fi acceptate pachetele de legi economice, aceste propuneri vin şi de la noi şi de la PDL, vor fi armonizate, aşa cum am stabilit", a spus liderul UDMR.

El nu a dorit să facă publice măsurile economice, afirmând că nu este bine ca acestea să fie transmise prin presă.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a deschis, miercuri, oficial Tabăra "Tineretul şi Uniunea Europeană" care se desfăşoară în localitatea harghiteană Izvoru Mureşului, în perioada 6 - 10 iulie.

Tabăra de vară este organizată de Conferinţa Tineretului Maghiar din România, Secretariatul General al UDMR şi Universitatea "Sapientia" din Cluj Napoca, în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi Consiliul Judeţean Harghita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici