Kelemen: Decizia lui Antonescu este "una gândită foarte bine" şi "un gest normal"

Preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, consideră că decizia lui Crin Antonescu de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Senatului este "una gândită foarte bine", din punctul de vedere al campaniei electorale şi un "gest normal", în condiţiile în care acesta va candida la Preşedinţie.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Decizia lui Antonescu este "una gândită foarte bine" şi "un gest normal"

Kelemen: Decizia lui Antonescu este "una gândită foarte bine" şi "un gest normal"

Kelemen, care este candidatul UDMR la Preşedinţie, a declarat, duminică, că nici el nu va mai candida pentru funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, pentru a se putea dedica alegerilor prezindenţiale.

"Decizia domnului Crin Antonescu este foarte bine gândită, din punctul de vedere al campaniei electorale. Cred că dânsul s-a gândit să nu aibă şi altă treabă de făcut şi să aibă timp pentru campania electorală. Nici eu nu voi mai candida, marţi, pentru funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, pentru a mă dedica mai mult campaniei electorale. Este un gest normal şi din partea mea, şi din partea domnului Crin Antonescu", a spus Kelemen.

Liderul PNL Crin Antonescu a anunţat, duminică, la Piatra Neamţ, că renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Senatului, motivând că începe campania electorală şi că nu ar avea timp să se ocupe şi de aceasta şi de atribuţiile din Parlament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici