Kelemen Hunor cere remanierea organizaţiilor Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Târgu Mureş şi Tuşnad

Preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, în faţa membrilor Consiliului Reprezentanţilor Unionali, întruniţi la Palatul Culturii din Târgu Mureş, că în urma alegerilor locale, s-a dovedit că e nevoie de “remanieri” în unele organizaţii UDMR, nominalizând patru.

Urmărește
47 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor cere remanierea organizaţiilor Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Târgu Mureş şi Tuşnad

Kelemen Hunor cere remanierea organizaţiilor Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Târgu Mureş şi Tuşnad

Kelemen Hunor a nominalizat organizaţiile din Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Târgu Mureş şi Tuşnad.

El a spus că, dacă nu se va proceda la remanieri în organizaţii precum cele nominalizate, UDMR va repeta la alegerile generale din toamnă erorile care au dus la unele rezultate slabe.

“Nu ne lipseşte ca şi în alegerile acestea să reiterăm erorile”, a spus Kelemen Hunor, care s-a declarat convins că, dacă după alegerile europarlamentare de anul trecut s-ar fi produs astfel de “schimbări” , nu ar fi existat situaţii care să “strice bucuria” reprezentanţilor uniunii în alegerile locale.

“S-au comis greşeli pe care trebuie să le corectăm în ceea ce urmează”, a adăugat Kelemen Hunor.

După alegerile locale din această lună, liderul UDMR, Marko Bela, se declara mulţumit de faptul că Uniunea a egalat rezultatele de la alegerile locale din anul 2004, el apreciind că, astfel, comunitatea maghiară şi-a întărit încrederea în această organizaţie, care a primit un nou mandat de patru ani în administraţia locală.

El a afirmat, într-o conferinţă de presă, că, prin cele 184 de mandate de primar obţinute în urma celor două tururi de scrutin, UDMR a egalat performanţele obţinute la alegerile locale din anul 2004.Conform lui Marko Bela, UDMR a obţinut rezultate similare cu cele din 2004 şi în ceea ce priveşte numărul de mandate de consilier judeţean (89 mandate) şi în privinţa mandatelor de consilier local (2.195 de mandate).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici