Kelemen Hunor încă nu ştie dacă va participa la dezbaterea de la TVR

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu ştie dacă va participa, miercuri seară, la dezbaterea organizată la TVR cu ceilalţi candidaţi, întrucât "încă se mai discută".

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor încă nu ştie dacă va participa la dezbaterea de la TVR

Kelemen Hunor încă nu ştie dacă va participa la dezbaterea de la TVR (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX dacă va participa la dezbaterea de la TVR, Kelemen a răspuns că nu ştie încă.

"Nu ştiu la ora asta dacă merg. Încă se mai discută. Voi vedea mai încolo. Acum nu ştiu să vă spun dacă merg sau nu la dezbaterea de la TVR", a declarat Kelemen.

Până acum, au anunţat că nu vor participa la dezbatere Traian Băsescu şi Sorin Oprescu, în timp ce Crin Antonescu susţine că va merge la dezbatere, "aşa cum a fost convenită cu cei cinci candidaţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici