Kelemen Hunor va deschide oficial Tabăra "Tineretul şi Uniunea Europeană" de la Izvorul Mureşului

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, va deschide oficial, miercuri, Tabăra "Tineretul şi Uniunea Europeană" care se va desfăşura în localitatea harghiteană Izvorul Mureşului, în perioada 6 - 10 iulie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

29 afișări

Deschiderea oficială a Taberei "Tineretul şi Uniunea Europeană" este programată să aibă loc la ora 10.00 şi va fi urmată de mai multe prelegeri la care va participa şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

La prelegeri se vor dezbate subiecte precum "Ce-şi doresc maghiarii din Ardeal?", retrasarea regiunilor de dezvoltare economică şi direcţiile strategice în politica economică.

Potrivit organizatorilor, la tabăra de vară, care are ca temă în acest an "Viitorul transilvănean", şi-au anunţat participarea peste 200 de tineri maghiari care vor audia cursurile susţinute de 60 de invitaţi din ţară şi din Ungaria.

Alte teme supuse dezbaterilor în cadrul taberei de la Izvorul Mureşului vor viza Legea Educaţiei şi Legea Voluntariatului, consultări generale făcute de UDMR şi recensământul populaţiei.

Tabăra de vară este organizată de Conferinţa Tineretului Maghiar din România, Secretariatul General al UDMR şi Universitatea "Sapientia" din Cluj Napoca, în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi Consiliul Judeţean Harghita.

Consiliul Judeţean Harghita a finanţat Tabăra "Tineretul şi Uniunea Europeană" cu suma de 20.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici