Kelemen, întrebat despre premier tehnocrat: Nu vom discuta pe subiect până nu se ia o decizie în PDL

Preşedintele UDMR, ministrul Culturii Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, întrebat dacă susţinea ideea unui premier tehnocrat, că UDMR "nu va discuta acest aspect până când în PDL nu se ia o decizie".

Urmărește
3 afișări

"Nu vom discuta acest aspect până când în PDL nu se ia o decizie. Aşteptăm decizia PDL", a precizat liderul UDMR.

Întrebat ce ar trebui să se facă pentru relansarea încrederii Guvernului, Kelemn Hunor a precizat: "Se pot face multe lucruri. Până când PDL nu ia o decizie, noi nu vom specula, nu vom comenta".

Kelemen Hunor a făcut aceste precizări pe holurile Parlamentului, în timp ce în sala de şedinţe a forului legislativ se citea moţiunea de cenzură a opoziţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că, dacă moţiunea de cenzură nu trece, România are premier, precizând că subiectul legat de un posibil premier tehnocrat trebuie analizat şi va fi reluat "când va fi cazul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici