Klaus Iohannis participă joi la Ziua Marinei în Constanţa

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi la festivităţile organizate în Constanţa cu prilejul Zilei Marinei.

Urmărește
165 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis participă joi la Ziua Marinei în Constanţa

Klaus Iohannis participă la Ziua Marinei în Constanţa. Sursa foto: Administraţia Prezidenţială

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele va susţine o alocuţiune la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române.

Aceasta va fi susţinută la ora 9.55 la Comandamentul Flotei din Constanţa.

Potrivit MApN, Forţele Navale Române organizează, cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române – 15 august, o serie de manifestări care cuprind exerciţii demonstrative, expoziţii de tehnică şi armament, ateliere interactive, activităţi culturale cu specific marinăresc, precum şi concerte de muzică militară în municipiile Constanţa, Mangalia, Brăila, Galaţi, Tulcea şi Bucureşti.

În Bucureşti, de la ora 9.00, la Monumentul Eroilor Marinari din Parcul Regele Mihai I (Parcul Herăstrău, zona debarcader) va fi organizată o ceremonie militară şi religioasă.

În Constanţa, exerciţiul naval întrunit „Forţele Navale Române 2024” va avea loc joi, 15 august, între orele 10.00 şi 12.00, în dreptul falezei din faţa Comandamentului Flotei, iar de la ora 20.00, marinarii militari se vor retrage cu torţe, în acordurile Muzicii Militare a Forţelor Navale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici