Lasconi: Dronele ruseşti zboară deasupra României, iar Ciucă şi Ciolacu vor să-l salveze pe Iohannis

În timp ce dronele ruseşti zboară deasupra României, principala preocupare a lui Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu este salvarea carierei lui Iohannis, afirmă liderul USR, Elena Lasconi.

Urmărește
132 afișări
Imaginea articolului Lasconi: Dronele ruseşti zboară deasupra României, iar Ciucă şi Ciolacu vor să-l salveze pe Iohannis

Lasconi: Dronele ruseşti zboară deasupra României, iar Ciucă şi Ciolacu vor să-l salveze pe Iohannis

Elena Lasconi, preşedintele USR, spune că liderii PSD şi PNL pun confortul lui Klaus Iohannis mai presus de binele şi siguranţa românilor, nu şi pentru modificarea legislaţiei astfel încât să poată fi doborâte dronele ruseşti.

„Noaptea trecută, oamenii din Tulcea s-au trezit iar speriaţi şi au sunat la 112 să înţeleagă ce se întâmplă. Se pare ca dronele ruseşti au intrat iar în spaţiul aerian al României. În primăvară, şeful Armatei Române, generalul Gheorghiţă, cerea adaptarea legislaţiei româneşti la vremurile pe care le trăim. Majoritatea PSD-PNL i-a răspuns cu tăcere. Nici până astăzi nu avem propunerile de modificare a legii pentru ca Armata Română să poată doborî dronele ruseşti. În schimb, pentru a da o lege de care să beneficieze un singur om – pentru scaunul de senator al lui Iohannis – au întors tot programul Parlamentului pe dos. Care sunt priorităţile PSD-PNL? Românii sau confortul lui Iohannis?”, scrie pe Facebook Elena Lasconi.

IGSU a a emis un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zona de Nord a judeţului Tulcea după ce, structurile cu rol de apărare şi monitorizare a spaţiul aerian de frontieră au reperat un grup de drone care se îndreptau către ţinte de pe teritoriul ucrainean aflate la graniţă cu România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lasconi,
drone,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici