Lasconi intervine în scandalul de la Parcul Unirii

Preşedintele USR, Elena Lasconi, intervine în scandalul dintre Nicuşor Dan şi Daniel Băluţă cu privire la intervenţia primarului Sectorului 4 în reabilitarea planşeului de la Unirii.

Urmărește
586 afișări
Imaginea articolului Lasconi intervine în scandalul de la Parcul Unirii

Lasconi intervine în scandalul de la Parcul Unirii

„Oamenii PSD trebuie să înţeleagă că nu există o lege în România pentru noi toţi şi una doar pentru ei! De fapt, totul este despre bani. Despre banii pe care PSD vrea să îi folosească în campania electorală”, spune Elena Lasconi, luni, pe Facebook.

Aceasta spune că Daniel Băluţă, primarul de la Sectorul 4, prim-vicepreşedintele PSD, „apropiat al lui Marcel Ciolacu”, a început, noaptea, „o aşa-zisă reabilitare a planşeului de la Unirii”.

„De fapt, vor să încaseze banii de la Guvern fără să aibă toate documentele legale la zi. O afacere de aproximativ 800 de milioane de lei. Firmele care au câştigat licitaţia sunt aceleaşi care lucrează pe datorie pentru Primăria Sectorului 4, iar acest proiect l-ar fi ajutat pe Băluţă şi ar fi ajutat PSD să îşi mai liniştească sponsorii politici”, acuză Lasconi.

Aceasta spune că planşeul Unirii nu este un pericol iminent, iar „agitaţia bruscă la primarii PSD ne arată că pentru ei viaţa oamenilor contează doar când pesediştii au ceva de câştigat”.

„Am văzut ce înseamnă astfel de reabilitări pe genunchi, în grabă, pentru a impresiona înainte de alegeri, chiar cu riscul siguranţei oamenilor. Proasta reabilitare de la Pasajul Piaţa Unirii a ajuns să ucidă un om”, mai spune Lasconi.

Aceasta afirmă că are încredere în Nicuşor Dan, „pentru că mereu a dus lupta corectă pentru Bucureşti” şi cere ca acesta să fie susţinut în demersul lui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici