Lăzăroiu, despre un posibil dosar la DNA: Se poate întâmpla orice, dar nu fac ca Toni Greblă

Judecătorul CCR Petre Lăzăroiu a declarat, legat de posibilitatea de a avea pe viitor un dosar la DNA, că oricine poate păți asta, atâta timp cât merge un denunțător să dea declarații, dar că nu ar proceda precum Toni Greblă, care a demisionat din CCR pentru a fi anchetat și apoi a fost achitat.

1 afișare

"Se poate întâmpla orice. Adică vine unul și face un denunț, se formează un dosar. Eu nu am să îmi dau demisia dacă se întâmplă așa ceva, pentru că sunt un luptător. Nu am să fac ca Toni Greblă", a declarat Petre Lăzăroiu, judecător CCR, la Antena 3.

"Ne judecăm, blocați postul și vedem. Dacă Toni nu demisiona, îl suspendau și el câștigând revenea și primea bani din urmă și primea niște daune morale. Dar mandatul s-a dus...", a mai spus Lăzăroiu.

Instanţa supremă a decis, în 11 mai, achitarea fostului judecător al Curţii Constituţionale Toni Greblă, în dosarul în care acesta este acuzat de trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional. Decizia magistraţilor nu este definitivă.

Toni Greblă, care a demisionat din CCR în momentul în care a început ancheta, a declarat, după ce a aflat sentinţa de achitare în dosarul în care au fost făcute percheziţii la fermele de struţi, că decizia arată că magistraţii au judecat după probe, nu după faptul că a fost stabilită o ţintă în persoana sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici