Lăzăroiu: PDL se va confrunta cu multe dezertări individuale, dacă nu creşte în sondaje după congres

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, vineri, la RFI, că PDL se va confrunta cu multe dezertări individuale, dacă nu va creşte în sondaje după Convenţia Naţională din luna mai, estimând însă că partidul nu se va rupe.

Urmărește
4 afișări

"Riscul ca PDL să se rupă e foarte mic. Nu cred că va pleca nimeni din partid în acest moment, dar după Congres, dacă partidul nu va lua cea mai bună decizie pentru a se relansa, şi asta se va vedea în câteva luni în sondaje, atunci, da, e foarte probabil", a declarat consilierul prezidenţial.

El precizează însă că nu va fi vorba despre o rupere a partidului, ci de multe dezertări: "Nu neapărat o rupere, nu va pleca o facţiune, dar vor fi multe dezertări individuale, pentru că aşa se întâmplă înainte de alegeri în toate partidele, s-a văzut, e o boală gravă a democraţiei noastre".

"Ţine şi de partide cum îşi selectează membrii, iar dacă partidul nu va lua cea mai bună decizie la Congres şi nu va creşte în sondaje în următoarele luni, după Congres, atunci vom avea multe dezertări individuale", a subliniat Sebastian Lăzăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici