Liberal, atac dur la adresa lui Ciolacu: Într-o lume normală, nu ar fi candidat la prezidenţiale

  • Primarul ales al Slatinei, Mario de Mezzo, a lansat un atac dur, duminică, la adresa lui Marcel Ciolacu, preşedinte PSD şi candidat la alegerile prezidenţiale.
  • El a spus că într-o lume normală, Ciolacu nu ar avea ce să caute să fie candidat la prezidenţiale.
Urmărește
720 afișări
Imaginea articolului Liberal, atac dur la adresa lui Ciolacu: Într-o lume normală, nu ar fi candidat la prezidenţiale

Liberal, atac dur la adresa lui Ciolacu: Într-o lume normală, nu ar fi candidat la prezidenţiale

Mario de Mezzo a spus că pentru prima dată de la al Doilea Război Mondial, Slatina are administraţie liberală „în cel mai crunt şi corupt fief PSD, acela al lui Paul Stănescu”.

„Acest lucru este o supriză cu atât mai mult cu cât nimeni din PSD nu a crezut în această victorie şi foarte puţini dintre colegii liberali au crezut în acest succes. Marcel Ciolacu, atunci când a venit la Slatina înainte de alegeri, a spus că alegerile nu se câştigă pe Tik-Tok. Sunt curios de ce mănâncă alături de Olguţa Vasilescu covrigi pe Tik-Tok. Probabil a înţeles că şi Tik-Tok-ul are rolul lui în ecuaţia câştigării alegerilor”, a spus primarul ales al Slatinei.

Edilul liberal a lansat un atac dur la adresa social-democraţilor şi a lui Marcel Ciolacu.

„Într-o lume normală, Marcel Ciolacu nu ar avea ce să caute să fie candidat la prezidenţiale. De aceea vă spun că lupta noastră nu este cu Marcel Ciolacu, este cu caracatiţa din spatele lui care îşi doreşte acest vis neîmplinit de la Ion Iliescu încoace: preşedinţia României”, a mai spus de Mezzo.

Alegerile prezidenţiale au loc anul acesta în 24 noiembrie - turul 1 şi 8 decembrie - turul 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici