Liberalii au votat în unanimitate pentru desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen

Liderii liberali au votat în unanimitate pentru susţinerea desfăşurării alegerilor prezidenţiale la termen, anunţă preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, după şedinţa BPC al formaţiunii.

655 afișări
Imaginea articolului Liberalii au votat în unanimitate pentru desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen

Liberalii au votat în unanimitate pentru desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen

„Am convenit, pe baza tuturor discuţiilor pe care le-am avut, campania să nu se desfăşoare în luna iunie sau august, când e vacanţă. În unanimitate toţi membrii BPC au fost de acord ca să susţinem desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că PNL nu va ieşi de la guvernare.

„Partidul Naţional Liberal a dat dovadă de fiecare dată de responsabilitate şi ne vom îndeplini această îndatorire de a continua să asigurăm guvernarea României, ţinând cont de toate provocările şi ameninţările care sunt de jur împrejurul nostru”, adaugă el.

De asemenea, Ciucă explică de ce PNL nu a fost invitat la consultările de la Palatul Victoria.

„PNL şi PSD sunt partidele care asigură această guvernare. Discuţiile care au fost solitate de către premier au fost îndreptate către celelalte partide politice. Am văzut această retorică legată de faptul că PNL nu a fost invitat. Păi nici PSD nu a fost invitat. Nu se pune proiblema să fi fost invitaţi noi sau PSD. Ca atare, fiecare dintre cele două partide e reprezentat în echipa de discuţii, de dialog cu partidele politice şi după ce se vor finalizat aceste discuţii, cred că este absolut normal să avem o întâlnire în coaliţie. Aşteptăm de la premier să avem aceste discuţii şi apoi vă vom prezenta rezultatele”, adaugă liderul liberal.

Premierul Marcel Ciolacu i-a convocat pe liderii partidelor politice la Palatul Victoria pentru a discuta despre data alegerilor prezidenţiale.

PSD susţine organizarea alegerilor prezidenţiale în septembrie, în timp ce liberalii vor ca aceste alegeri să aibă loc la finalul anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici