Liberalii intenţionează să-l invite pe Taubman la un eveniment de campanie - surse -

Ambasadorul SUA la Bucureşti Nicholas Taubman ar putea fi invitat de liberali, în 21 noiembrie, alături de ambasadori ai unor state din UE la un eveniment electoral „TU şi EU la Ateneu” în scopul detensionării relaţiei dintre cele două părţi, au precizat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Liberalii intenţionează să-l invite pe Taubman la un eveniment de campanie - surse -

Liberalii intenţionează să-l invite pe Taubman la un eveniment de campanie - surse -

Liberalii vor organiza, miercuri, 21 noiembrie, la Ateneul Român, o acţiune electorală intitulată „TU şi EU la Ateneu”, responsabil cu organizarea fiind ministrul Culturi Adrian Iorgulescu.

La eveniment vor fi invitaţi reprezentanţi ai intelectualităţii româneşti şi ambasadori ai statelor membre UE şi se doreşte a fi o promovare a tinerilor de succes din domeniul culturii.

În contextul tensiunilor create de declaraţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu la adresa ambasadorului SUA la Bucureşti, liberalii intenţionează să-l invite la eveniment şi pe Taubman, au declarat surse din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici