Liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru

Vicepreşedintele PNL Virgil Guran anunţă că liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru. „Pe el şi pe Pîrvulescu îi cunosc de mulţi ani. Orice poţi să spui de ei, dar nu că ar fi infractori”, afirmă el.

Urmărește
150 afișări
Imaginea articolului Liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru

Liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru

„Cei la noi, întotdeauna, în ultimul timp, când se solicită ridicarea imunităţii, se votează ridicarea imunităţii. Şi, în acelaşi timp, sunt convins că şi Nelu Tătarul doreşte să se facă, ştiu eu, dreptate acolo şi să se limpezească lucrurile. Ce să spun? În general, aţi văzut că nu comentăm lucrurile acestea”, afirmă la Antena3CNN Virgil Guran.

El afirmă că magistraţii vor decide „dacă, de fapt, este vorba de o mită sau, după ce s-a desfăşurat actul medical, a fost o recunoştinţă”.

„Văd că interpretează cei care se pricep în toate felurile, dar asta o va stabili instanţa. Sincer să fiu, eu cunosc bine şi pe el şi pe Pîrvulescu şi îi cunosc de mulţi ani. Orice poţi să spui de ei, dar nu că ar fi infractori”, încheie Guran.

Fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, a fost pus, joi, sub urmărire penală de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). E cercetat pentru luare de mită în formă continuată de 57 de ori.

DNA îl acuză, vineri, pe senatorul Eugen Pîrvulescu de instigare la infracţiunea de cumpărare de influenţă. Eugen Pîrvulescu a anunţat luni, pe 7 octombrie 2024, că părăseşte PNL Teleorman şi se alătură lui Mircea Geoană, despre care crede că va câştiga alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici