Lider liberal: Marcel Ciolacu se visează Lukaşenko de România

  • „Marcel Ciolacu se visează Lukaşenko de România cu ajutorul lui Simion şi al AUR”, afirmă vicepreşedintele PNL Florin Roman.
  • El afirmă că liderul Ciolacu „a ajuns captiv scenariului PSD-AUR imaginat de Viorel Hrebenciuc, în care Marcel Ciolacu se visează preşedinte cu ajutorul lui Simion”.
Urmărește
69 afișări
Imaginea articolului Lider liberal: Marcel Ciolacu se visează Lukaşenko de România

Lider liberal: Marcel Ciolacu se visează Lukaşenko de România

„Marcel Ciolacu e atât de îmbătat şi obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relaţia cu Simion şi AUR. Acum nu ştie cum să mai justifice public refuzul lui Nicolae Ciucă şi al PNL de a mai comunica politic cu el şi cu PSD. Preşedintele Nicolae Ciucă a întrerupt orice dialog politic cu Marcel Ciolacu după ce acesta a ajuns captiv scenariului PSD-AUR imaginat de Viorel Hrebenciuc, scenariu în care Marcel Ciolacu se visează preşedinte cu ajutorul lui Simion, iar PSD şi AUR visează o majoritate împreună în Parlament”, scrie pe Facebook Florin Roman.

El aminteşte şi despre respingerea candidaturii la prezidenţiale a Dianei Şoşoacă.

„Am văzut în decizia judecătorilor trimişi de PSD la CCR de a elimina un rival al lui Simion din cursa prezidenţială, cât de departe pot merge Ciolacu şi PSD în goana după puterea absolută. Marcel Ciolacu se visează Lukaşenko de România cu ajutorul lui Simion şi al AUR. PNL nu poate accepta astfel de scenarii gândite în aceleaşi laboratoare care voiau să servească România pe tavă unor Năstase, Ponta sau Dragnea. PNL e singurul partid care are forţa necesară de a coagula energiile dreptei şi de a opri PSD-ul şi pe Ciolacu din încercarea de a întoarce România la epoca Iliescu-Năstase-Vadim”, încheie Roman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici