Lider PSD, ironic la adresa congresului PNL: Festivalul Ipocriziei. Unde-s resursele? Nu-s

  • Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, îi ironizează pe liderii PNL.
  • Despre congresul PNL, el afirmă că a fost „Festivalul Ipocriziei”.
  • „Ciucă, Cîţu au avut nevoie de derogare de vechime de la statut să candideze. Unde-s resursele? Nu-s...”, afirmă social-democratul.
Urmărește
451 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, ironic la adresa congresului PNL: Festivalul Ipocriziei. Unde-s resursele? Nu-s

„Festivalul Ipocriziei. Astăzi colegii de la PNL şi-au votat candidatul la alegerile prezidenţiale într-un festival al iubirii de conducător şi al înfierării opozanţilor de peste tot. La cald, câteva concluzii. Au ales un candidat dintr-un total de un candidat; la alţii era deficit de democraţie, la PNL era unul singur. Adversarii dumnealor sunt de toate culorile, stânga, dreapta (oricare altă dreapta), albaştri, verzi, roşii, toţi care nu înţeleg rolul de far conducător al PNL. O vorbitoare a zis că PNL nu vrea toată puterea. Probabil era plecată după infractori prin Europa când toţi ceilalţi spuneau că PNL va da preşedintele, prim-ministrul şi, dacă e nevoie, Secretarul General ONU. Au spus pe multiple voci că au resurse umane să dea nenumărate nume de posibili prim-miniştri. Dovada irefutabilă este următoarea: Iohannis, Ciucă, Cîţu au avut nevoie de derogare de vechime de la statut sa candideze. Unde-s resursele? Nu-s...”, scrie pe Facebook Lucian Romaşcanu.

Social-democratul adaugă: „un vorbitor a clamat victoria liberală în premieră, după al doilea război mondial, la Slatina”.

„Deci Slatina era Terra Promissa. Bun! Dar tot istoria ne spune că în ultimul secol şi un sfert PNL a câştigat alegerile parlamentare în 1901, 1922 şi 1937, de 3 ori în 125 de ani! Acum că primul pas a fost făcut, să vedem restul. Toţi vorbitorii au avut o problemă legată de coaliţia cu PSD. Aici, Crin Antonescu a avut perfectă dreptate: PNL să-şi schimbe conducerea iar cei noi să spună ce vor de la PSD. Actualii nu prea au cum, au semnat această coaliţie deci mai uşor cu eroismul. Bonus: aţi remarcat că toţi de pe scenă au fost în toate echipele câştigătoare, Orban, Cîţu, Ciucă? Punem pariu că îi vom găsi aliniaţi şi în următoarea echipă câştigătoare?”, încheie Romaşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici