Liderii din Arad ai PSD, PNL şi PC au semnat acordul de funcţionare a USL în judeţ

Liderii PSD, PNL şi PC din Arad au semnat, joi, acordul de funcţionare a Uniunii Social Liberale în judeţul Arad, dar au stabilit şi o agendă comună care are ca scop ''înlăturarea ciumei portocalii de la guvernarea locală'', transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Acordul de funcţionare a USL a fost semnat de preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, preşedintele PNL Arad, Ioan Cristina, şi preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru.

Cei trei lideri au semnat şi un al doilea document, care cuprinde o agendă comună privind acţiunile politice viitoare.

"Scopul nostru principal este înlăturarea ciumei portocalii de la guvernarea locală. Avem o agendă politică comună şi ne dorim să o punem în practică în beneficiul arădenilor", a declarat Dorel Căprar.

''Nu va fi uşor să ne armonizăm toate punctele de vedere cu PSD, dar şi noi şi ei trebuie să renunţăm la multe pentru a putea colabora'', a spus Ioan Cristina.

Cei trei lideri au declarat că nu au decis nimic deocamdată privind candidaturile comune pentru Primăria Arad şi conducerea Consiliului Judeţean.

Referitor la agenda politică, cei trei lideri au declarat că urmăresc mai multe obiective, precum "respectarea legalităţii, transparenţă şi corectitudine în cheltuirea banilor publici, taxe şi impozite locale stabilite corect, competenţa - criteriul pentru numirile în funcţiile publice, promovarea creşterii economice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici