Liderii filialelor judeţene PDL cu rezultate sub media pe ţară la alegerile locale vor fi înlocuiţi

Liderii filialelor judeţene PDL care vor obţine rezultate sub media pe ţară la alegerile locale din iunie vor fi schimbaţi din funcţii prin organizarea de alegeri în cadrul fiecărei organizaţii în parte.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Liderii filialelor judeţene PDL cu rezultate sub media pe ţară la alegerile locale vor fi înlocuiţi

Liderii filialelor judeţene PDL cu rezultate sub media pe ţară la alegerile locale vor fi înlocuiţi

Prezent, sâmbătă seară, la Vaslui, la acţiunea de lansare a candidaţilor PDL pentru primăriile din judeţ, prim-vicepreşedintele partidului, Theodor Stolojan, i-a avertizat liderii tuturor organizaţiilor din ţară că se va lăsa cu destituiri din funcţii în judeţele cu rezultate slabe la alegerile din 1 iunie.

"Imediat după anunţarea oficială a rezultatelor alegerilor, vom face o analiză la nivelul întregii ţări. În judeţele slabe, cu rezultate sub media naţională, vom lua măsurile de rigoare, în sensul că oamenii care nu vor reuşi un procent bun să fie înlocuiţi prin alegeri. Nu vom face niciun fel de rabat, având în vedere că obiectivul nostru este câştigarea alegerilor locale în România", a declarat Theodor Stolojan.

Liderul liberal-democrat a mai precizat că formaţiunea sa nu va ezita să se folosească de imaginea lui Traian Băsescu la aceste alegeri locale, având în vedere că "PDL este partidul care l-a promovat în această postură".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici