Liderii PNL, PSD şi PC Hunedoara au semnat protocolul de constiture a USL

Liderii PNL, PSD şi PC Hunedoara au semnat, joi, protocolul de constiture a USL şi au anunţat că speră să câştige 80 la sută din voturile electoratului hunedorean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
5 afișări

În protocol, liderii USL Hunedoara au prevăzut formarea de majorităţi în consiliile locale, astfel încât consilierii să analizeze şi să promoveze proiecte comune pentru rezolvarea unor probleme ale comunităţilor din care fac parte.

În judeţul Hunedoara au fost identificate opt oraşe şi 24 de comune în care USL va putea forma majorităţi în consiliile locale, printre acestea numărându-se Deva, Hunedoara, Orăştie şi Vulcan.

De asemenea, semnatarii protocolului au stabilit că, în baza majorităţii din consiliile locale, vor schimba viceprimarii PDL din localităţile Vulcan, Burjuc, Cârjiţi, Bulzeşti şi Topliţa.

Preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, a declarat, la semnarea protocolului, că USL ar putea câştiga 80 la sută din voturile electoratului hunedorean.

"Avem maturitate politică şi sunt convins că această alianţă va avea rezultatele scontate. Eu aş îndrăzni să lansez şi un pronostic: această alianţă poate să obţină peste 80 la sută din voturile electoratului. Suntem capabili să facem acest scor”, a spus Moloţ.

La rândul său, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a anunţat că semnarea protocolului reprezintă mai mult decât o iscălitură şi că, dacă vor exista diferenţe de opinii între organizaţiile locale ale celor trei partide, acestea se vor rezolva prin dialog.

Preşedintele PC Hunedoara, Petru Mărginean, a declarat că misiunea USL va fi "foarte grea”.

"Cea mai grea misiune a noastră este să demonstrăm oamenilor că facem o altfel de politică şi să redăm speranţa într-un trai mai bun. Este foarte greu. Prin calităţile pe care le avem trebuie să fim lângă oameni prin fapte, nu prin vorbe şi să demonstrăm că interesele politice, interesele noastre, nu sunt mai importante decât cele ale comunităţii unde trăim şi convieţuim împreună cu cetăţenii”, a afirmat Mărginean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici