Liderii PSD şi PC stabilesc componenţa structurii de conducere a alianţei

Liderii PSD şi cei ai PC se întâlnesc, luni, la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul central al social-democraţilor, pentru a stabli componenţa delegaţiei permanente a alianţei dintre cele două formaţiuni.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Liderii PSD şi PC stabilesc componenţa structurii de conducere a alianţei

Liderii PSD şi PC stabilesc componenţa structurii de conducere a alianţei (Imagine: Mediafax Foto)

Pe lângă principalii reprezentanţi ai social-democraţilor şi ai conservatorilor, la şedinţa din Kiseleff participă şi preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

PSD şi PC au depus la Tribunal cererea de înscriere ca alianţă politică.

Conducerile celor două partide ar trebui, luni, să decidă componenţa nominală a structurilor de conducere a Alianţei PSD-PC, precum şi a unor colective de lucru pentru desemnarea colegiilor uninominale şi redactarea programului politic al alianţei.

Nici social-democraţii, nici conservatorii nu au făcut declaraţii înaintea întâlnirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici