Liderii USL Covasna nu exclud să aibă un candidat maghiar la CJ sau la Primăria Sfântu Gheorghe

Liderii USL Covasna au hotărât să susţină candidaţi comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean Covasna şi la conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe şi nu exclud posibilitatea de a avea un candidat maghiar pentru una din cele două funcţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
8 afișări

Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că organizaţiile judeţene ale PNL şi PSD Covasna sunt primele care au semnat, în urmă cu două săptămâni, acordul de constituire a USL în judeţ.

El a subliniat că părţile au acceptat toate principiile care sunt trecute în acest acord şi urmează trei săptămâni de evaluări, după care PSD şi PNL Covasna îşi vor nominaliza candidaţii la preşedinţia Consiliului Judeţean Covasna şi la funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe.

Ulterior, vor fi făcute sondaje de opinie, iar cel mai bine clasaţi vor fi candidaţii USL Covasna la cele două funcţii.

"Deci, în termen de trei săptămâni atât PSD, cât şi PNL Covasna îşi vor nominaliza propriii candidaţi pentru cele două funcţii, după care, pe baza sondajelor de opinie, vom stabili cine vor fi candidaţii comuni ai USL Covasna.(...) Nu exclud să avem candidaţi de naţionalitate maghiară. S-ar putea să susţinem şi candidaţi maghiari, fie la Primăria municipiului, fie la preşedinţia CJ Covasna", a spus Grama.

Liderii PNL şi PSD Covasna au semnat, în 17 februarie, acordul de constituire a alianţei Uniunea Social Liberală (USL) în Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici