Liderul PDL Covasna îl susţine pe Emil Boc la şefia partidului

Organizaţia PDL Covasna a decis susţinerea lui Emil Boc la şefia partidului, liderul filialei judeţene a formaţiunii, Dan Manolăchescu, semnând, joi, moţiunea de susţinere a actualului preşedinte al PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
6 afișări

Preşedintele PDL Covasna, Dan Manolăchescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în cursul zilei de joi a semnat moţiunea de susţinere a lui Emil Boc la conducerea partidului.

"Am avut nişte consultări în teritoriu şi am hotărât susţinerea moţiunii lui Emil Boc", a spus Manolăchescu.

El a precizat că decizia a fost luată ca urmare a unor consultări cu şefii organizaţiilor locale ale PDL din Covasna.

"Nu-i vorba că unul dintre candidaţi ar fi mai bun decât altul, ci cred că în momentul de faţă moţiunea lui Emil Boc se potriveşte mai mult cu ceea ce trebuie să facă pe viitor PDL", a spus Dan Manolăchescu.

Organizaţia PDL Bucureşti, condusă de Elena Udrea, a decis susţinerea lui Emil Boc la şefia partidului. De altfel, Udrea a semnat încă de duminică seară pentru susţinerea lui Boc. De asemenea, în favoarea lui Emil Boc s-au pronunţat prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi ministrul de Externe, Teodor Baconschi. Între susţinătorii candidaturii lui Emil Boc se mai află liderul PDL Cluj, liderul PDL Sălaj, liderul PDL Mehedinţi. De asemenea, conform lui Cezar Preda, şi vicepreşedintele PDL Ioan Oltean, aflat iniţial între susţinătorii lui Vasile Blaga, ar fi zis că merge cu Emil Boc. Boc mai este susţinut şi de Gheorghe Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici