Liderul PNL Arad acuză PDL că încearcă racolarea unor primari cu promisiunea alocării de fonduri

Liderul PNL Arad, Ioan Cristina, susţine că PDL încearcă "racolarea" unor primari din judeţ cu promisiunea alocării de fonduri guvernamentale, respectiv "un milion de euro pentru adeziunea unui primar de comună", transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

Preşedintele PNL Arad, Ioan Cristina, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că PDL "racolează" şi "momeşte" primari de la alte partide, inclusiv de la PNL, folosind fonduri de la Ministerul Dezvoltării.

"Avem informaţii de la unii primari, inclusiv de la PNL, că PDL încearcă să-i racoleze. Primarii de la alte partide decât PDL sunt momiţi cu sume alocate de la Ministerul Dezvoltării. Este vorba de un milion de euro pentru adeziunea unui primar de comună", a declarat Cristina.

Solicitat de jurnalişti să ofere câteva nume ale unor primari care ar fi fost abordaţi de PDL pentru a trece în acest partid, Ioan Cristina a refuzat, spunând că le-ar face edililor "un mare deserviciu".

"Supralicitarea primarilor arată disperarea PDL, care e clar că va pierde alegerile de anul viitor. Nivelul de trai nu va creşte până în 2012 ca să permită relansarea politică a PDL, astfel încât rămâne şantajul politic pentru a aduce cât mai mulţi primari sub culoarea portocalie", a spus preşedintele PNL Arad.

Conducerea PDL Arad nu a putut fi contactată, până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a comenta afirmaţiile liderului judeţean al PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici