Liderul PSD Covasna: La ora actuală UDMR conduce PDL şi coaliţia de guvernare

Liderul PSD Covasna, Horia Grama, susţine că, la ora actuală, UDMR conduce PDL şi coaliţia de guvernare, dar şi ţara, adăugând că lucrurile sunt "foarte grave" dacă Uniunea va reuşi să impună PDL şi proiectele privind regionalizarea şi statutul minorităţilor naţionale.

4 afișări

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că evenimentele din ultima perioadă arată că ţara şi coaliţia de guvernare sunt conduse de UDMR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"O constatare personală la cele întâmplate în ultimele zile şi în Parlamentul României: UDMR conduce PDL şi coaliţia de guvernare, deci ca şi concluzie pot să spun că UDMR conduce România", a afirmat Horia Grama.

Grama a afirmat că această afirmaţie este susţinută şi de cele întâmplate în această săptămână în Parlament, când declaraţia privind oficialii maghiari a fost respinsă de Camera Deputaţilor.

"Cu toate că au fost şi mulţi deputaţi de la PDL care au votat «pentru» sau s-au abţinut de la vot, declaraţia nu a trecut, UDMR a reuşit să îşi impună poziţia în faţa PDL", a afirmat Horia Grama.

Întrebat dacă este bine sau nu pentru România că în prezent "este condusă de UDMR", Grama a răspuns că "de bine nu este pentru că se vede cum merge ţara".

"Şi, având în vedere propunerile legislative mai noi ale UDMR de regionalizare sau legea statutului minorităţilor, eu zic că este foarte rău. Dacă UDMR reuşeşte să impună PDL absolut tot, să înghită orice, lucrurile sunt foarte grave", a afirmat Grama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici