Liderul TSD Suceava, Cătălin Nechifor, locul cinci pe lista PSD pentru PE

PSD şi-a desemnat, duminică, în cadrul fazei finale a unui concurs de selecţie la care au participat 22 de tineri social-democraţi, candidatul care va ocupa locul al cincilea, eligibil, pe lista pentru alegerile europarlamentare, în persoana preşedintelui TSD Suceava, Cătălin Nechifor.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Liderul TSD Suceava, Cătălin Nechifor, locul cinci pe lista PSD pentru PE

Liderul TSD Suceava, Cătălin Nechifor, locul cinci pe lista PSD pentru PE

La faza finală a concursului au participat şase concurenţi, din 23 înscrişi iniţial.

Potrivit preşedintelui PSD, Mircea Geoană, prezent, duminică, la selecţia candidatului care va ocupa locul cinci pe listă, toţi ceilalţi 22 de înscrişi la concurs vor fi înscrişi pe lista PSD, chiar dacă pe locuri neeligibile şi vor lucra în calitate de consilieri ai viitorilor europarlamentari PSD.

Din juriul care l-a desemnat pe Cătălin Nechifor drept câştigător au făcut parte secretarul general Titus Corlăţean şi vicepreşedinţii Cristian Diaconescu şi Liviu Dragnea.

Unele dintre întrebări au fost punctuale, referindu-se fie la moţiunea de cenzură, fie la Viorel Hrebenciuc, Ion Iliescu sau Adrian Năstase.

În cadrul discursului său, Cătălin Nechifor a precizat că nu îşi doreşte să ocupe locul al cincilea pe lista PSD, el arătând că a concurat pentru ideea de concurs şi pentru a gira acest concurs.

După ce a fost declarat câştigător, preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a rugat pe Nechifor să ia o decizie finală vizavi de ocuparea locului cinci, iar acesta a acceptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici