Lipă, Stoica şi Jianu, pe lista PSD la parlamentare. Cu Ponta sunt discuţii - surse

Elisabeta Lipă, Victoria Stoica şi Florin Jianu vor fi pe lista PSD la parlamentare, potrivit unor surse social-democrate. Cu fostul premier Victor Ponta există o discuţie în acest sens, însă Cristian Popescu Piedone nu va fi pe această lista din Bucureşti.

Urmărește
408 afișări
Imaginea articolului Lipă, Stoica şi Jianu, pe lista PSD la parlamentare. Cu Ponta sunt discuţii - surse

Lipă, Stoica şi Jianu, pe lista PSD la parlamentare. Cu Ponta sunt discuţii - surse

„Elisabeta Lipă, Victoria Stoicu şi Jianu vor fi pe lista noastră la parlamentare”, spune surse din conducerea PSD.

Potrivit acestora, Cristian Popescu Piedone nu va figura pe lista PSD din Bucureşti.

„Există o discuţie cu Victor Ponta să fie pe listă la PSD pentru alegerile parlamentare. Nu e hotărât el, nici noi nu suntem”, afirmă sursele citate, care apreciază că experienţa fostului premier trebuie valorificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici