Lucia Varga: Am discutat cu Rovana Plumb despre un program comun

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL, Lucia Varga, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a avut discuţii informale cu liderul femeilor din PSD, Rovana Plumb, cele două organizaţii urmând să elaboreze un program comun pentru copii, femei şi familie.

9 afișări

Lucia Varga a precizat că BPC al PNL a mandatat organizaţia de femei liberale (OFL) să elaboreze un program comun cu colegele de la PSD în care să fie exprimată viziunea femeilor USL cu privire la copii, familie şi femei.

"Am avut discuţii informale cu doamna Rovana Plumb şi dorim să lucrăm împreună la acest program privind copiii, femeile şi familia. BPC al PNL a mandatat Organizaţia de Femei liberale să lucreze pe acest program", a spus Lucia Varga.

"Facem un draft de lucru, apoi discutăm cu colegele din PSD. USL îşi propune să elaboreze un program politic în viziunea femeilor USL pe copii, femei, familie. BPC al PNL ne-a mandatat să negociem cu colegele din PSD şi să finalizăm acest program", a spus Lucia Varga.

Conducerea Organizaţiei de Femei a PSD a stabilit, vineri, să înceapă o colaborare cu organizaţia similară din PNL, pentru constituirea "USL la femei", a anunţat preşedintele OFSD, Rovana Plumb.

"Am adoptat iniţierea constituirii USL la femei. Organizaţiile de femei din cadrul USL vor începe un program de lucru în comun, pentru că avem nevoie de unirea capacităţilor organizaţionale şi de resurse umane din toate organizaţiile de femei pentru elaborarea unui program politic privind femeile, familiile, copiii din România, program pe care să-l punem în aplicare imediat cum vom putea să ajungem la guvernare", a declarat Rovana Plumb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici