Lucia Varga şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL

Deputatul PNL Lucia Varga şi-a anunţat, marţi, candidatura la conducerea Organizaţiei de Femei a PNL (ONFL), al cărei Congres de alegeri va avea loc în data de 19 martie.

Urmărește
35 afișări

Lucia Varga a susţinut, într-o conferinţă de presă, că este susţinută în demersul său de a candidada la preşedinţia ONFL de majoritatea organizaţiilor femeilor liberale din ţară, ea enumerând, în acest sens, filialele Botoşani, Hunedoara, Alba, Buzău, Constanţa, Caraş, Călăraşi.

În echipa Luciei Varga vor candida, de asemenea, pentru funcţia de vicepreşedinte al ONFL Steluţa Cătăniciu (Cluj) Felicia Pop (Mureş), Mihaela Andreanu (Vâlcea), Lina Hăilă (Iaşi), Carmen Mârz (Bacău), Magdalena Gaiu (Galaţi) şi Dida Drăgan.

Lucia Varga a precizat că proiectul cu care va candida este intitulat "Femeile liberale pot ajuta România" şi are drept obiectiv promovarea în politică a femeilor de valoare, competente, bine pregătite profesional.

"În echipa mea am reuşit să conving să vină doamne cosilier local în mari oraşe, doamne consilier judeţean, femei care au reuşit în cariera profesională. Promovăm femeile de valoare, competente, bine pregătite profesional într-un domeniu. Cred că femeile trebuie aibă curaj să intre în bătăliile politice", a precizat Lucia Varga.

Ea a arătat că PNL trebuie aibă curaj să susţină femei pentru candidatura la funcţiile de preşedinte de Consiliu Judeţean sau primar în marile oraşe.

Lucia Varga a precizat că este membru PNL Bihor, că a activat ca secretar de stat timp de patru ani în Guvernul Tăriceanu, iar din 2008 ocupă demnitatea de deputat în Parlamentul României.

Candidatura Luciei Varga la preşedinţia ONFL este susţinută şi de către deputaţii Mariana Câmpeanu şi Graţiela Gavrilescu, prezente la conferinţa de presă.

Mariana Câmpeanu şi-a exprimat convingerea că Lucia Varga va fi viitorul preşedinte al ONFL.

"Cred că Lucia Varga, prin experienţa acumulată, atât în administraţia centrală, ca secretar de stat, în viaţa politică, prin modul de organizare realizat în judeţ, a demonstrat că poate fi un bun organizator. Ca preşedinte al Organizaţiei de Femei poate aduce un plus. O recomand cu toată căldura. O susţin, voi fi alături de ea", a spus Mariana Câmpeanu.

Preşedintele actual al ONFL este europarlamentarul Norica Nicolai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici