Ludovic Orban şi-a lansat candidatura la prezidenţiale

Preşedintele Forţa Dreptei Ludovic Orban şi-a anunţat luni candidatura pentru funcţia de preşedinte al României.

Urmărește
1117 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban şi-a lansat candidatura la prezidenţiale

Ludovic Orban şi-a lansat candidatura la prezidenţiale

Forţa Dreptei şi Partidul Mişcarea Populară au pus bazele unei alianţe liberal-conservatoare pentru a participa împreună la alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an, au anunţat reprezentanţii celor două foprmaţiuni.

„PMP şi partidul Forţa Dreptei au decis astăzi în forurile de conducere să pună bazale unei noi alianţe politice. Astăzi se naşte o adevărată forţă de dreapta formată din PMP şi Forţa Dreptei, o alianţă politică liberal-conservatoare care va intra în bătălia de la alegerile prezidenţiale şi alegerile parlamentare”, a spus Eugen Tomac, liderul PMP.

Preşedintele Forţa Dreptei Ludovic Orban şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale.

„Am luat decizia de a intra în competiţia pentru alegerea preşedintelui României. Am luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte pentru că o consider o obligaţie morală pe care o am faţă de cetăţenii României şi un gest de responsabilitate faţă de viitorul României”, a declarat Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici