Lui Silviu Prigoană i s-a făcut rău aproape imediat ce a ajuns în restaurant. Primele concluzii ale medicilor

  • Lui Silviu Prigoană i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în restaurant, iar cei care îl însoţeau şi angajaţii restaurantului au încercat să îi acorde primul ajutor până a sosit echipajul SMURD.
  • Prigoană a suferit un infarct, potrivit primelor concluzii ale medicilor.
Urmărește
2270 afișări
Imaginea articolului Lui Silviu Prigoană i s-a făcut rău aproape imediat ce a ajuns în restaurant. Primele concluzii ale medicilor

Primul care a intervenit în cazul lui Silviu Prigoană a fost echipajul SMURD, aflat în apropierea restaurantului din satul Simon, comuna Bran.

La sosirea echipajului, bărbatul era în stop cardio-respirator.

„Au început manevrele de resuscitare şi s-a solicitat sprijin unui echipaj superior. Din păcate, pe toată durata măsurilor de resuscitare nu s-a obţinut niciun răspuns şi în consecinţă, la ora 15.30 s-a declarat decesul. Din declaraţiile celor prezenţi, pacientul era cunoscut cu antecedente cardiace şi neurologice şi că acum stopul cardio-respirator s-a instalat, probabil, din aceste motive”, spune la Antena 3 CNN, dr. Liviu Stelea, de la SAJ Braşov.

La rândul său, Bogdan Pascu, reprezentant al restaurantului unde i s-a făcut rău lui Silviu Prigoană, spune că omul de afaceri s-a prăbuşit la foarte scurt timp după ce a intrat în restaurant.

„Domnul Silviu Prigoană era client de-al nostru fidel, venea săptămânal la noi la masă. (...) Dânsul a sosit la masă, iar după câteva minute i s-a făcut rău. Am sunat la 112, ambulanţa a ajuns destul de repede, au încercat foarte-foarte mult să îl resusciteze. Din păcate, nu au reuşit. Venea la masă săptămânal”, a spus Pascu.

Întrebat dacă a apucat să mânânce, Pascu a spus că Prigoană nu a mâncat, ci doar a băut un pahar cu apă.

„La câteva minute s-a întâmplat”, a mai spus el.

Pascu a mai spus că atât cei care îl însoţeau pe Prigoană, cât şi angajaţii din restaurant au încercat să îi acorde primul ajutor acestuia până la sosirea echipajului de prim-ajutor medicale, însă din păcate, fără rezultat.

Silviu Prigoană, în vârstă de 60 de ani, a murit, marţi, la un restaurant din Bran. În primele momente după aflarea veştii s-a crezut că acesta s-a înecat cu mâncare. Necropsia va edifica ce a dus, cu exactitate, la deces.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici