Macovei: Severin, avocat al anchetaţilor din PSD; Severin: Declaraţiile lui Macovei mă lasă rece

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei, candidat PDL pentru PE, afirmă, într-un interviu pentru Cotidianul, că europarlamentarul PSD Adrian Severin a acţionat ca avocatul anchetaţilor din PSD, în replică acesta declarând că îl lasă rece afirmaţiile fostului ministru.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Macovei: Severin, avocat al anchetaţilor din PSD; Severin: Declaraţiile lui Macovei mă lasă rece

Macovei: Severin, avocat al anchetaţilor din PSD; Severin: Declaraţiile lui Macovei mă lasă rece

"Până acum, domnul Severin a acţionat ca avocatul anchetaţilor din PSD, prin declaraţii publice, prin scrisori", afirmă Macovei.

Întrebată dacă Severin a făcut aceste lucruri în calitate de parlamentar european, Monica Macovei a răspuns: "Da. Sigur. Dar a făcut public acest lucru. A cerut întâlniri cu comisari europeni apropo de mecanism şi punând întrebarea de ce se insistă atât de mult pe finalizarea dosarului Năstase, de pildă. De asta spun, mi se pare că acţionează ca un avocat al... Şi pe mecanism în sine, că de ce să existe acest mecanism. Iarăşi eu o văd ca pe o încercare de a-şi proteja anchetaţii. Din partid, poate şi din alte partide. Nu cred că acesta e rolul unui parlamentar european. Adică sigur nu este".

În replică, Adrian Severin a spus că declaraţiile Monicăi Macovei îl lasă rece şi nu le comentează.

"Declaraţiile doamnei Macovei mă lasă rece şi nu le comentez. Dânsa face tot felul de declaraţii. V-aş aduce aminte că nu întâmplător pe lista candidaturilor nefaste făcute de grupul socialist se află Monica Macovei", a afirmat Severin într-un interviu pentru Cotidianul.

El a spus că va fi de acord să discute acest subiect dacă îi va fi adusă o singură dovadă în sprijinul acuzaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici