MAE anunţă stingerea luminii, sâmbătă, pentru a marca Earth Hour

Ministerul de Externe stinge lumina, sâmbătă, în Centrală şi la misiunile diplomatice, cu ocazia campaniei internaţionale Ora Pământului, încurajând angajaţii să facă acelaşi gest şi în locuinţele personale.

Urmărește
3 afișări

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că "stinge luminile şi în 2011", cu ocazia campaniei internaţionale Ora Pământului, alăturându-se astfel organizaţiilor, instituţiilor, companiilor şi persoanelor din România şi din întreaga lume, care militează pentru conştientizarea problemelor actuale legate de mediu.

Astfel, luminile din clădirile Centralei MAE şi din misiunile diplomatice din străinătate vor fi oprite, sâmbătă, în intervalul orar 20.30 - 21.30, ora locală. De asemenea, toţi angajaţii MAE sunt încurajaţi să facă acelaşi gest şi în locuinţele personale.

Ora Pământului împlineşte anul acesta cinci ani de la lansarea sa, care a avut loc în Australia, fiind iniţiată şi gestionată de către organizaţia internaţională Fondul Mondial pentru Natură (World Wide Fund for Nature).

Până în prezent, campania Ora Pământului a cunoscut o evoluţie extrem de rapidă la nivel internaţional, plecând de la un oraş – Sidney în 2007- la 4500 de oraşe din 128 de ţări, în numai 4 ani, dovedind că există sute de milioane de oameni care se preocupă de rezolvarea problemelor actuale de mediu.

Anul acesta organizatorii Earth Hour ne propun un nou concept: "Beyond the Hour! În 2011, Earth Hour înseamnă mai mult decât o oră pentru planetă şi mai mult decât simplul stins al luminii!" prin care susţinătorii sunt încurajaţi să împărtăşească idei, poveşti sau planuri despre cum aleg să îşi reducă impactul negativ asupra planetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici