Maia Sandu are COVID şi va rata evenimentele de Ziua Independenţei

  • Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost testată pozitiv la COVID-19.
  • Ea a spus că se simte bine, însă nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Independenţei.
Urmărește
200 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu are COVID şi va rata evenimentele de Ziua Independenţei

„Dragi prieteni, dragi cetăţeni, eu, din păcate, am luat COVID şi nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi şi de mâine. Eu mă simt bine, nu am alte simptome decât că sunt puţin mai obosită decât altădată, dar pentru a nu crea riscuri pentru altă lume voi sta izolată următoarele câteva zile”, a anunţat, luni, Maia Sandu, într-un live pe Facebook.

Preşedintele i-a rugat pe cetăţenii Republicii Moldova să aibă grijă pentru că nu a dispărut COVID-ul.

„Vreau să vă rog şi pe dumneavoastră să fiţi atenţi, COVID-ul nu a dispărut. Atunci când observaţi că aveţi simptome, verificaţi, faceţi teste, discutaţi cu medicul dumneavoastră. Eu vă urez tuturor sănătate, să aveţi grijă de voi şi vă mulţumesc pentru înţelegere”, a mai spus Maia Sandu.

Maia Sandu şi-a anulat participarea la evenimentele dedicate Zilei Independenţei, marcată pe 27 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici