Mancini: Cazul Laura Vasiliu nu este o problemă care să implice scuzele Guvernului italian

Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Daniele Mancini, a declarat, vineri, după întâlnirea cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, că, în opinia sa, ceea ce s-a întâmplat cu actriţa Laura Vasiliu nu reprezintă o problemă care să implice scuze din partea Guvernului italian.

2 afișări
Imaginea articolului Mancini: Cazul Laura Vasiliu nu este o problemă care să implice scuzele Guvernului italian

Mancini: Cazul Laura Vasiliu nu este o problemă care să implice scuzele Guvernului italian

„A fost un incident nefericit...carabinierii nu ştiau că ea este o actriţă... este regretabil”, a spus Mancini, întrebat cum comenteză ceea ce s-a întâmplat cu actriţa Laura Vasiliu.

„Nu cred că este o problemă de scuze guvernamentale, pentru o persoană...Dacă vreţi scuzele mele personale, desigur, sunt dispuns...Nu era persoana căutată, a fost o greşeală, o greşeală regretabilă”, a adăugat Mancini.

El a arătat că ar trebui să se treacă peste acest „incident”, întrucât „sunt foarte multe legături de succes între Italia şi România”.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, după întâlnirea cu ambasadorul italian Daniele Mancini, că în acest moment guvernele român şi italian sunt "mult în spatele evenimentelor" şi nu pot da un răspuns adecvat la "realitatea prezenţei a 1,5 milioane de români în Italia".

Preşedintele PSD Mircea Geoană s-a întâlnit, la sediul PSD, cu ambasadorul italian la Bucureşti Daniele Mancini, la solicitarea acestuia din urmă.

Potrivit lui Mircea Geoană, discuţiile cu ambasadorul italian s-au concentrat pe acţiunile pe care le pot iniţia parlamentele italian şi român pentru a veni în sprijinul românilor aflaţi în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici