Manole (PSD): Alegerile vor fi uşoare în secţii, oamenii vor termina munca până la 12 noaptea

  • PSD răspunde organizaţiilor care au criticat calendarul electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.
  • Procesul electoral va fi uşor şi toţi oamenii angrenaţi vor termina până la 12 noaptea, spune la RFI deputatul Petre Florin Manole.
Urmărește
200 afișări
Imaginea articolului Manole (PSD): Alegerile vor fi uşoare în secţii, oamenii vor termina munca până la 12 noaptea

Manole (PSD): Alegerile vor fi uşoare în secţii, oamenii vor termina munca până la 12 noaptea

Mai multe ONG-uri, între care Expert Forum şi ActiveWatch, au publicat o scrisoare comună în care au atras atenţia că programarea alegerilor în trei duminici consecutive ar putea crea confuzie şi va îngreuna organizarea procesului electoral.

Petre Florin Manole contrazice ONG-urile, în legătură cu calendarul electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare: „Eu nu plec niciodată de la premisa, ca politician nici nu cred că e corect să pleci de la premisa că electoratul e confuzat. Eu cred că electoratul nu e deloc confuzat, că ştie şi înţelege ce face şi s-a dovedit asta în multiple rânduri de alegeri".

Deputatul PSD crede că „a fost un proces greu la alegerile anterioare, pentru că au fost multe buletine de vot (...). La următoarele alegeri, nu avem acest număr crescut de buletine de vot, pe care alegătorul să le ştampileze şi apoi comisiile să le numere. Deci nu văd de unde această dificultate".

Petre Florin Manole e convins că toţi oamenii angrenaţi în procesul electoral vor termina munca până la miezul nopţii: „Noi, chiar la filiala de partid unde activez, discutam despre cât de uşoare o să fie alegerile parlamentare în secţii, pentru că ai un singur buletin, de fapt, două, Senat şi Cameră şi probabil că reprezentanţii partidelor şi toţi oamenii angrenaţi în procesul electoral o să termine munca până la ora 12 noaptea".

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici