Marcel Ciolacu: Eu nu o să fiu Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu spune că nu va fi Klaus Iohannis: „Eu nu o să fiu cu PNL-ul în gură şi cu înjurături la adversarii politici ai PSD-ului”.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Eu nu o să fiu Klaus Iohannis

Sursa foto: Mediafax Foto

Ciolacu a fost întrebat, la Realitatea TV, dacă are vreun preferat pentru conducerea PSD, dacă va ajunge la Cotroceni şi cine ar fi mai potrivit, Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose.

„Toţi foştii preşedinţi au vrut să lase pe cineva. Moştenire. Niciunul n-a reuşit. Cred că colegii mei au maturitatea de a lua decizia cea mai bună. Aşa cum au luat-o şi cu mine. Sunt un pic invidios pentru că, dacă voi ajunge la Cotroceni, voi fi un pic invidios pe viitorul preşedinte, fiindcă eu, totuşi, las un partid schimbat în bine. Un partid reprimit în toată familia europeană, un partid respectat, un partid care e condus pe alte principii, fără datorii. În schimb, vestea rea, eu nu o să fiu Klaus Iohannis. Eu nu o să fiu cu PNL-ul în gură şi cu înjurători la adversarii politici ai PSD-ului. Să ştie foarte bine colegii mei, că eu nu o să fac aceleaşi greşeli pe care le-a făcut actualul preşedinte”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă se ceartă des cu Grindeanu şi cu Tudose, Ciolacu a răspuns: „Suficient. Discutăm abordări. Nu avem certuri personale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici