Marcel Ciolacu: Exclud categoric toate speculaţiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creşteri de taxe

„Exclud categoric toate speculaţiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creşteri de taxe”, anunţă marţi premierul Marcel Ciolacu: „Nimeni nu are dreptul să-şi dea cu părerea despre tot felul de fantezii fiscale sub sigla Guvernului României”.

Urmărește
193 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Exclud categoric toate speculaţiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creşteri de taxe

Marcel Ciolacu: Exclud categoric toate speculaţiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creşteri de taxe

„Exclud categoric toate speculaţiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creşteri de taxe. Exclus! Nu există niciun pachet cu astfel măsuri fiscale care să fi fost discutat în Guvern sau în Coaliţie! Din acest motiv, le-am cerut miniştrilor să nu mai avanseze nicio propunere fiscală în Guvern fără o consultare prealabilă cu mediul de afaceri şi cu societatea civilă”, afirmă Marcel Ciolacu.

El precizează că le cere miniştrilor „să fie mai atenţi la comunicarea pe acest subiect”.

„Nimeni nu are dreptul să-şi dea cu părerea despre tot felul de fantezii fiscale sub sigla Guvernului României! Deciziile se iau în Guvern! Orice altă cale de a arunca pe piaţă iniţiative personale, fără o validare politică prealabilă în Coaliţie, reprezintă o abatere pe care nu o vom lăsa nesancţionată”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici