Marcel Ciolacu, la finalul slujbei de la Mănăstirea Văratic: nu are nici o legătură cu candidatura

  • Premierul Marcel Ciolacu a vizitat joi Mănăstirea Văratic.
  • El a participat la slujba de Sfânta Maria şi la final a refuzat să facă orice comentariu politic.
  • Nu are nici o legătură cu candidatura, a fost singura explicaţie oferită de premier.
Urmărește
293 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, la finalul slujbei de la Mănăstirea Văratic: nu are nici o legătură cu candidatura

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Şeful Guvernului a spus de ce a ales Mănăstirea Văratic şi de ce a fost însoţit de mai mulţi politicieni.

„Este cea mai mare şi cea mai vestită mănăstire de maici, nu doar din România, ci din toate ţările ortodoxe. Biserica Ortodoxă este un stâlp spiritual şi un stâlp al identităţii naţionale. (...) Am venit aici cu preşedinţii de consilii judeţene noi aleşi pentru că ei sunt la început de drum”, a declarat Marcel Ciolacu la finalul slujbei.

Ciolacu a mai spus că vizita la mănăstire nu are legătură cu posibila sa candidatură pentru funcţia de preşedinte al României.

„Slujba a fost dumnezeiască. (...) Toată slujba m-am gândit la părinţii mei. (...) Nu are nici o legătură cu candidatura”, a mai spus premierul care a refuzat să facă alte comentarii politice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici