Marcel Ciolacu: PSD a câştigat pentru prima oară urbanul mare

  • PSD a câştigat a câştigat alegerile, detaşat, în România, spune la conferinţa Internaţionalei Socialiste, secţiunea Europa, liderul social-democraţilor din ţara noastră, Marcel Ciolacu.
  • El afirmă că partidul a câştigat „pentru prima oară urbanul mare”.
Urmărește
207 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: PSD a câştigat pentru prima oară urbanul mare

Marcel Ciolacu: PSD a câştigat pentru prima oară urbanul mare

„PSD a câştigat alegerile, detaşat, în România, în europarlamentare şi pentru prima oară în urbanul mare - avem peste 50% dintre toate localităţile. Campania electorală, să fim sinceri, a fost despre nivel de trai şi despre economie. De fapt, esenţa în acest an, mai ales după războiul din Ucraina, total incorect, este despre nivelul de trai şi despre solidaritatea noastră faţă de Ucraina, nu în ultimul rând faţă de Republica Moldova”, afirmă Marcel Ciolacu în deschiderea conferinţei Internaţionalei Socialiste, secţiunea Europam, care se desfăşoară sâmbătă la Bucureşti.

El aminteşte că în octombrie vor fi alegeri în Republica Moldova.

„Chiar dacă nu e un război armat în R. Moldova, cum e în Ucraina, este un război hiubrid. Sperăm să câştigăm şi în Franţa, dar cel mai important este ca împreună să găsim soluţii reale şi complete la provocările actuale în faţa unor mişcări populiste şi extremiste care vor puterea cu orice preţ şi vor, în continuare, să propage o ură şi o dezbinare”, adaugă Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici