Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Mitropolitul Basarabiei: vom sprijini în continuare Mitropolia

  • Premierul României s-a întâlnit vineri cu Mitropolitul Basarabiei.
  • Vom sprijini în continuare Mitropolia, inclusiv financiar, a spus Ciolacu.
  • Prim-ministrul român face vineri o vizită oficială la Chişinău.
Urmărește
46 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Mitropolitul Basarabiei: vom sprijini în continuare Mitropolia

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Banii alocaţi de România vor fi folosiţi pentru renovarea de biserici şi centre sociale din Republica Moldova.

„Un moment de suflet la Chişinău alături de ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chişinăului, Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor. L-am asigurat pe Înaltpreasfinţitul Mitropolit Petru că voi sprijini în continuare cu toată forţa Mitropolia Basarabiei, inclusiv la nivel financiar pentru construirea şi renovarea de biserici şi centre sociale din Republica Moldova. Avem legături puternice, dar este nevoie şi de o punte spirituală între cetăţenii de pe ambele maluri ale Prutului, iar acest lucru se poate realiza doar prin intermediul bisericii”, a explicat premierul Marcel Ciolacu.

Şeful Guvernului face vineri o vizită oficială în Republica Moldova. El este însoţit de vicepremierul Marian Neacşu, de ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, Ştefan-Radu Oprea, şi de ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Florin Barbu.

În timpul vizitei, Ciolacu a avut întrevederi cu preşedinta Maia Sandu, cu premierul Dorin Recean şi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici