Marcel Ciolacu spune care e motivul pentru care va avea „una din rarele discuţii” cu Nicolae Ciucă

Modificarea pragului pentru microîntreprinderi va fi motivul pentru care premierul Marcel Ciolacu va avea „una din rarele discuţii” cu Nicolae Ciucă.

Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu spune care e motivul pentru care va avea „una din rarele discuţii” cu Nicolae Ciucă

„Vom avea o discuţie în coaliţie, presupun că va fi una din rarele discuţii pe care o să le am direct cu domnul preşedinte Nicolae Ciucă. Avem timp şase luni”, spune Marcel Ciolacu, întrebat despre modificarea pragului pentru microîntreprinderi.

Chestionat cu privire la nivelul de 80.000 de euro, propus de către Comisiunea Europeană, premierul spune: „Comisia Europeană a propus ce este în toată Europa. Este nivelul plătitorilor de TVA”, încheie Ciolacu.

Comisia Europeană a cerut coaliţiei de guvernare, potrivit unor surse din executiv, să reducă pragul pentru încadrarea microîntreprinderilor de la 500.000 de euro în prezent la 88.500 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici