Marinescu şi Orban s-au certat în Parcul Bordei

Senatorul PC Marius Marinescu şi vicepreşedintele PNL Ludovic Orban au avut un schimb de replici, duminică, în Parcul Bordei, unde au fost prezenţi la acţiuni electorale ale partidelor lor.

Urmărește
27 afișări
Imaginea articolului Marinescu şi Orban s-au certat în Parcul Bordei

Marinescu şi Orban s-au certat în Parcul Bordei

Conservatorul a venit în parc la o plantare de copaci organizată de Alianţa PSD-PC Sector 1, iar liberalul participa la filmarea unui clip electoral.

"Am fost împreună cu candidaţii alianţei PSD-PC în Parcul Bordei să plantăm platani, unde a venit şi Ludovic Orban cu baloane. I-am spus să pună mâna pe cazma să ne ajute, dar nu a vrut", a precizat, pentru MEDIAFAX, Marinescu.

Senatorul PC a adăugat că Ludovic Orban nu a vrut nici să le cânte din mandolină candidaţilor PSD şi PC pentru a înveseli atmosfera.

În schimb Orban, conform Realitatea TV, i-a spus lui Marinescu că diferenţa este făcută de faptul că că vicepreşedintele PNL a "plantat o mie de copaci , fără televiziuni". Orban l-a calificat pe Marinescu drept "scandalagiu".

La acţiunea PSD şi PC au mai participat şi Sergiu Nicolaescu, Răzvan Teodorescu, Marian Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici