Marius Marinescu (PD): Videanu m-a înjurat "de mamă" şi m-a ameninţat

Senatorul PD Marius Marinescu a declarat, joi, că liderul democrat Adriean Videanu l-a înjurat “de mamă”, miercuri seara, după ce parlamentarul dezvăluise, într-o reuniune de partid, că, în ultimele zile din 2004, Guvernul Năstase i-a aprobat acestuia licenţele exploatării de marmură.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Marius Marinescu (PD): Videanu m-a înjurat "de mamă" şi m-a ameninţat

Marius Marinescu (PD): Videanu m-a înjurat "de mamă" şi m-a ameninţat

“Miercuri am participat la o acţiune a PD Vâlcea, unde s-a abordat problema mediului de afaceri. Printre altele, în ceea ce priveşte relaţiile cu alte partide, am adus în atenţie ipocrizia unor lideri PD. Am vorbit şi despre Adriean Videanu”, a relatat, pentru MEDIAFAX, Marius Marinescu.

Senatorul democrat a arătat că, în cadrul reuniunii politice de miercuri, s-a referit la faptul că, deşi liderii PD invocă o o teză din Programul partidului, care interzice colaborarea cu PSD, “lui Adriean Videanu, în decembrie 2004, în ultimele zile ale Guvernului Năstase, i s-au aprobat prin Hotărâre de Guvern licenţele de exploatare a unor cariere de marmură”.

“Ne putem gândi, mai ales având în vedere şi momentul semnării acestor Hotărâri, pe 21 şi pe 28 decembrie 2004, adică înainte de Crăciun şi înainte de Revelion, că avem de a face cu o mită politică pentru unii liderii ai noii puteri?”, s-a întrebat Marinescu.

“La întoarcerea spre Bucureşti, eram în maşină cu doi colegi când am fost sunat de Adriean Videanu, care m-a înjurat de mamă, mi-a vorbit vulgar şi m-a ameninţat. Am vrut să lămuresc lucrurile cu el, dar acesta, dându-şi seama că a sărit calul, mi-a închis telefonul”, a susţinut Marius Marinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici