Marko Bela: Expoziţia din Parlament cu fotografii de la Summit-ul NATO din 2008 a fost o gafă

Preşedintele UDMR Marko Bela a criticat, miercuri, faptul că printre fotografiile expuse, marţi, în Parlament, la aniversarea a cinci ani de la intrarea României în NATO, nu s-au regăsit imagini ale tuturor preşedinţilor români de după 1990, ci doar poze cu Traian Băsescu la Summit-ul NATO din 2008.

Urmărește
7 afișări

Marko Bela a calificat drept o "gafă" expoziţia cu fotografii de la summit-ul NATO din 2008, organizată, marţi, la Parlament, cu ocazia şedinţei festive prilejuite de aniversarea a cinci ani de la intrarea României în Alianţă.

"Dacă cineva voia să facă o expoziţie de fotografii, putea să găsească poze destule cu toţi preşedinţii de stat pe care i-a avut România, cu toţi prim-miniştrii şi cu toţi demnitarii importanţi. Nu ştiu cine a organizat şi cine a dat acordul, pe mine m-a speriat acest lucru", a spus liderul UDMR, referindu-se la expoziţia de fotografii, în care, în multe dintre imagini, apărea preşedintele Traian Băsescu alături de alţi şefi de state.

Marko Bela a menţionat că la şedinţa solemnă din Parlament nu a fost sărbătorit summit-ul NATO din Bucureşti în primul rând, ci prezenţa României în NATO şi importanţa acestei Alianţe.

"Nu e bine să acceptăm astfel de abordări. Dacă nu observăm acest lucruri şi nu vom face observaţiile necesare, ne vom trezi că am trecut de la un sistem obiectiv şi democratic la altceva", a spus liderul UDMR.

O expoziţie de fotografii de la summit-ul NATO din 2008 de la Bucureşti a fost expusă, marţi, la intrarea în sala de plen a Camerei Deputaţilor, unde a avut loc şedinţa solemnă dedicată aniversării a cinci ani de la intrarea României în Alianţă. La şedinţă au participat, printre alţii, şeful statului şi premierul.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici