Media de la bacalaureat a lui Ciolacu, motiv de bobârnac aplicat de un liberal

Un prim-ministru care nu poate reţine nici măcar media de la bacalaureat ridică serioase semne de întrebare, afirmă europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan.

Urmărește
2065 afișări
Imaginea articolului Media de la bacalaureat a lui Ciolacu, motiv de bobârnac aplicat de un liberal

Media de la bacalaureat a lui Ciolacu, motiv de bobârnac aplicat de un liberal

„Prim-ministrul Guvernului României trebuie să reţină şi să poată opera cu foarte multe cifre: rata inflaţiei, rata şomajului, valoarea coşului minim pentru un trai decent, valoarea punctului de pensie, deficitul comercial, deficitul bugetar, nivelul investiţiilor străine directe, fondurile europene absorbite, fondurile europene pierdute, rata de creştere economică. Un prim-ministru care nu poate reţine nici măcar media de la bacalaureat ridică serioase semne de întrebare. Îmi doresc un prim-ministru al României cu memorie bună, care îşi aduce aminte ce face, ce propune şi mai ales ce promite”, scrie pe Facebook Siegfried Mureşan.

Reacţia europarlamentarului PNL vine după ce Marcel Ciolacu a spus că nu ştie ce notă a luat la bacalaureat.

„Nu ştiu în acest moment. O medie suficient de bună”, a afirmat luni liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici